A konkrét GINOP PLUSZ projektünk

  • A kedvezményezett neve: Sister Invest Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: Eszközbeszerzés és ingatlanberuházás a Sister Invest Kft-nél.
  • A szerződött támogatás összege: 25 333 479 Ft
  • A támogatás mértéke: 70 %
  • A projekt befejezési dátuma: 2024.03.04.
  • A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02360

A projekt tartalma

Elkötelezettek vagyunk a termelékenységük növelésére és nyitottak a fejlődésre és technológiai megújulásra. Ennek keretében az alábbi beruházás valósult meg.

Technológiai korszerűsítést eredményező új gépek beszerzése

Schaffer 2630 SLT bukókeretes derékcsuklós rakodógép: a beszerzés tárgyát képező 2630 SLT bukókeretes derékcsuklós rakodógépre többféle hidraulikus munkaeszköz is rögzíthető. Épületek és környezetüknek az általános külső és belső karbantartását, javítását és takarítását, nehezebb anyagok mozgatását valósítottuk meg, jellemzően rakodógépi munkával.

Építési beruházás

A munkavégzéshez szükséges gép és eszközpark megfelelő tárolása miatt szükségszerű volt egy új épület építése (68 m2). A vállalkozás helyének kiváló területi elhelyezkedése miatt a potenciális ügyfelek megközelítése kivitelezhető az önjáró, közúti forgalomra alkalmas gép segítségével. Más kommunális gépekkel ellentétben itt nem szükséges külön szállító eszköz, ezzel versenyképesebb a vállalkozásunk.

Tanácsadás, képzés

1 fő munkavállalónk részére 20 órás „Vezetői időgazdálkodás” képzést sikerült biztosítani. Szintén fontosnak tartottuk egy pénzügyi tanácsadás igénybevételét. A tanácsadás révén vállalkozásunk körében javult az erőforrás-hatékonyság és a szolgáltatások minősége, ez pedig magasabb termelékenységi szinthez vezetett.

Kazánrendszer

Célunk,-hogy hozzájáruljunk a primer energiafelhasználás csökkentéséhez-, megvalósult, a kazánrendszer beszerzésével a megújuló energiaforrás-felhasználás növeléséhez járultunk hozzá.

Scroll to top